Gudstjenesten denne søndag blive med mere musik og færre ord end sædvanligt.

De musikalske indslag bliver leveret af Karna Frandsen, sang, Marina Dalgaard på klaver og Susanne Merke på violin.

Det er ikke en koncert, men en gudstjeneste hvor musikken fletter sig ind i liturgien. Stilarterne er blandede: fra barok til moderne musik. Der vil være altergang, en kort prædiken og naturligvis fællessalmer. Menigheden skal altså ikke bare nøjes med at lytte, men får selvfølgelig lov til at synge med på salmerne.

Konfirmanderne fra Vindblæs har lavet smukke collage ikoner

Tirsdag d. 11. december 2018 havde Sognepræst Cicilie Poulsen og de kommende konfirmander fra Vindblæs Kirke besøg af Kathrine van Godt Kjærsgaard, der underviste konfirmanderne i at lave collage ikoner.

Det kom der nogle rigtig smukke collage ikoner ud af.

Er I interesseret i at vide mere om Kathrines arbejde, kan I gå ind på hende hjemmeside her

Collage ikonerne kan ses i Vindblæs Kirke frem til d. 28. april 2019, hvor de kommende konfirmander får dem med hjem, efter konfirmationen.

Klik på billederne for at se dem i stor størrelse.