FORÅRSKONCERT I ASSENS KIRKE - TIRSDAG 9. APRIL KL. 19.30

De medvirkende er otte dygtige klassiske elever i alderen fra 9 til 18 år, som får klaverundervisning på Randers Musikskole. Nogle af dem går på " Talentlinjen" og deltager i forskellige konkurrencer – bl. a. "Unge Spiller klassisk" i Skanderborg i november 2018, hvor de fik sølvdiplom. Desuden spiller alle på Værket i Randers på den "store klassiske scene" til "Musikkens dag", på Biblioteket og til café-koncerter på Randers Musikskole og folkeskoler.

Forårskoncerten begynder og slutter med fællessalmer. Børnene spiller deres program og fortæller kort om deres musik. Koncerten varer ca. en time – og repertoiret består af såvel klassiske som rytmiske solo-styk­ker og sammenspil, hvor eleverne spiller med hinanden. Stilarterne spænder helt fra 1700 tallet (Bach, Beethoven, Mozart, Haydn) og til vores moderne tid.

Vi håber, at børnenes entusiasme og dygtighed til at spille musik vil smitte af på publikum – og at mange får lyst til at komme og høre deres optræden. Der er som altid gratis adgang til koncerten.